Obavještavamo korisnike kako je na snazi novi vozni red koji traje do kraja svibnja. Prema istom, miješani komunalni otpad odvoziti će se ponedjeljkom, utorkom i srijedom po zonama. 

Reciklabilni i biorazgradivi otpad odvoziti će se četvrtkom i petkom u Pirovcu te srijedom u Kašiću i Putičanjima. Do isporuke spremnika za odvajanje otpada od strane Fonda za zaštitu okoliša, našim korisnicima omogućeno je besplatno preuzimanje vrećica za odvajanje otpada sa uputama za pravilno korištenje.

Vrećice se mogu preuzeti na adresi Kralja Krešimira IV 6, tj. na blagajni društva tvrtke Vrilo. Napominjemo kako je na snazi naplata po količini predanog otpada te se svako pražnjenje kante elektronski očitava.

Ukoliko imate pitanja vezanih uz ove izmjene, slobodno kontaktirajte Vrilo ili nazovite na 022/466-155.

Čuvajmo okoliš za generacije iza nas!

PREUZMITE RASPORED ODVOZA OTPADA

OBAVIJEST o načinu zaprimanja prigovora potrošača

Potrošači pisani prigovor mogu podnijeti osobno u poslovnim prostorijama Vrilo d.o.o., K. Krešimira IV 6., Pirovac  ili pismeno na adresi : VRILO d.o.o. za obavljanje komunalne djelatnosti, Služba za korisnike, K. Krešimira IV. 6, 22213 Pirovac, ili putem elektroničke pošte na adresu: sluzba.za.korisnike@vrilo.hr. LJETNI VOZNI RED PRIKUPLJANJA MIJEŠANOG KUĆNOG OTPADA Ljetni Vozni Red


ZIMSKI VOZNI RED

ZIMSKI VOZNI RED PRIKUPLJANJA MIJEŠANOG KUĆNOG OTPADA

Cjenik pogrebnih usluga

cjenik groblje

ODLUKA o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada

kriteriji nacin pruzanja